Uitslag Scholierenverkiezingen Oscar Romero

Uitslag Scholierenverkiezingen Oscar Romero

13-03-2017 - Van woensdag 8 tot en met vrijdag 10 maart waren er Scholierenverkiezingen op Oscar Romero. GroenLinks kwam als grootste partij uit de bus, het opkomstpercentage was 49%. De volledige uitslag is hieronder in een tabel opgenomen. Er waren 784 stemgerechtigde leerlingen in 3M, 4M, 4H, 5H, 4V, 5V en 6V. Zij brachten hun stem uit in kamer 1.09, voor de gelegenheid ingericht als stembureau met drie officiële stemhokjes en een stembus, geleverd door de gemeente Hoorn. Uiteraard ontbrak het rode potlood niet. Een stemcommissie van leerlingen zag er op toe dat leerlingen slechts één keer stemden en dat ieders stem in alle rust en onder geheimhouding kon worden uitgebracht.

We bedanken de leden van het stembureau: Rick Niele, Tjesse Hoebe, Joris de Boer, Rick Cino, Gijs Westerdijk, Monica Lauritano, Jade Huijsman, Amber Meissen, Arjan van Nuland, Fleur Hendriks, Willem van Saane, Marley Maga, Cora Schouten, Emma Druijf, Floris Goevaers, Timo Martens, Noah Wever, Thijs Voorn, Stefan Driessen, Lisa Ruijter, Mariah Knezevic, Laura Mangold en Migalda Babel.

We wachten allemaal in spanning de uitslag van de Tweede Kamer-verkiezingen af en hopen dat ‘de politiek’ door deze verkiezingen is gaan leven onder de leerlingen!

Oscar Romero is een van de drie locaties van het Tabor College.