Bouwers bedankt!

Geplaatst op 23-11-2020
Vrijdagmiddag zijn de bouwers bedankt. In een twee uur durende bijeenkomst in de onderbouwaula is stilgestaan bij de afronding van de renovatie en nieuwbouw. Vertegenwoordigers van architectenbureau Bos, bouwbedrijf BGDD (waaronder directeur Dijkstra zelf), Rutgers, HIG, Projectum en SOHH werden bij binnenkomst getrakteerd op koffie/thee en een gebakje. Onze eigen bouwers (o.a. de conciërges), waren er natuurlijk ook bij, omdat zij allemaal in grote mate hebben bijgedragen aan de vernieuwing van Oscar Romero.
 
Er werden woorden van waardering uitgesproken over wat er gerealiseerd is, maar ook over de wijze waarop dat gebeurd is. Er waren felicitaties en cadeaus. Deze cadeaus zullen voornamelijk ten goede komen aan de inrichting van het nog te realiseren beweegplein. Er zijn fotoboeken met een weergave van de renovatie overhandigd en tevens de verslaglegging daarvan in woord. Na afloop van het officiële deel was er tijd voor een rondgang en werd een borrel geschonken, waarbij ook een hapje te verkrijgen was. Natuurlijk werd de 1,5 meter regel gerespecteerd.
 
Al met al werd het een gezellige afronding van de renovatie. Nu maar hopen dat we dit ook nog eens in het groot kunnen overdoen met het hele personeel, de leerlingen, de ouders, de buurt, scholen uit onze omgeving en wie daar allemaal nog meer bij zou kunnen en willen zijn.
Oscar Romero is een van de drie locaties van het Tabor College.