Roken, alcohol en drugs

Op Oscar Romero wordt door niemand gerookt, binnen niet én buiten niet. En dat geldt ook voor de schoolfeesten! Oscar Romero staat bekend om de spetterende schoolfeesten. Veel show, veel muziek, veel lol. Niet roken en niet drinken. Bij de toegang tot het feest checken we altijd of je een leerling bent van Oscar en of je thuis niet al wat gedronken hebt. Is dat toch het geval, dan bellen we je ouders om je op te halen en mag je een jaar lang niet naar de schoolfeesten komen. Gelukkig laten maar heel weinig leerlingen dat gebeuren!

Wij zijn dus een rookvrije en alcoholvrije school en daarnaast is het natuurlijk verboden om drugs te gebruiken of te verhandelen op en rondom Oscar Romero. Wij vinden het belangrijk dat je in een veilige en gezonde schoolomgeving les krijgt. Daarnaast krijg je ook meerdere malen les over alcohol, roken en drugs tijdens je schoolcarrière.