Het Studielokaal

Huiswerkbegeleiding van Het Studielokaal

Het Studielokaal organiseert de huiswerkbegeleiding op het Oscar Romero. De leerlingen worden begeleid door vakkundige begeleiders en er wordt dagelijks gewerkt aan de planning en organisatie van het werk. De leerlingen worden daarnaast inhoudelijk door de begeleiders geholpen en krijgen tips over hoe ze slimmer kunnen leren.

Elke leerling heeft zijn eigen tutor die de vorderingen van de leerling volgt en die uw contactpersoon met Het Studielokaal is. Er is dus altijd iemand bij wie u terecht kunt met uw vragen. Dagelijks krijgt u van ons een verslag toegestuurd. Ook de mentor en de afdelingsleider op school worden op de hoogte gehouden. Bij verkorte lesroosters of tijdens proefwerkweken beginnen wij eerder met de huiswerkklas om aan te blijven sluiten op de lestijden van de leerling. De huiswerkklas is enkel voor de leerlingen van het Oscar Romero.

Het Studielokaal verzorgt de huiswerkbegeleiding in het gebouw van het Oscar Romero. We zijn er van maandag tot en met donderdag van 14:30 tot 17:30 uur. Op vrijdag zijn we gesloten.               

De leerlingen kunnen twee, drie of vier middagen bij ons terecht. Aan deze begeleiding zijn kosten verbonden.

 

Tarieven Huiswerkklas 2022-2023

Aantal dagen per week

2

3

4

Kosten per maand

€269,-

€319,-

€363,-

 

Bij aanmelding vóór 15 augustus ontvangt u de vroegevogelkorting: 25% korting op de periode tot 1 oktober.

Voor de huiswerkklas geldt een opzegtermijn van een kalendermaand: u verplicht zich dus niet voor het gehele schooljaar.

Voor informatie over Het Studielokaal en aanmelding voor de huiswerkklas kunt u terecht op onze website: www.hetstudielokaal.nl

Coördinator huiswerkbegeleiding

Leonie Heins / leonie@studielokaal.nl

Oscar Romero is een van de drie locaties van het Tabor College.