Mooie aftrap van Tabor X-Tra!-seizoen

Geplaatst op 16-09-2021

Het eerste Tabor X-Tra!-evenement van dit schoolseizoen zit er weer op. Dinsdag 14 september scheen de zon, lagen de velden van Vv Blokkers er prachtig bij, heerste er een ontspannen sfeer en was het voor de organisatie genieten van alle blije gezichten van de voetballende tweedejaars leerlingen.

Copernicus, Oscar Romero, Werenfridus, Newton en d’Ampte streden in zowel een meiden als jongens poule om de Cup met de Grote Oren. Daar waar Corona het vorig seizoen niet toeliet te voetballen kon het evenement gelukkig dit schoolseizoen weer doorgaan. En hoe! Op hoog niveau werd er getikt, gescoord, gecoacht en samengespeeld. Het leek erop alsof de teams al jaren op elkaar ingespeeld waren.

Tussen 14:30-16:30 werden alle 20 wedstrijden gespeeld. Om 16:45 was bij de prijsuitreiking veel gejuich te horen toen de winnaars van de dag naar voren kwamen om hun (bijna niet te tillen) prijs in ontvangst te nemen. Oscar Romero mag zich een jaar lang schoolvoetbal kampioen van 2021 noemen. De jongens van d’Ampte werden verdienstelijk 2e en Copernicus 3e. De meiden van d’Ampte gingen in de meiden poule ongeslagen met de 1e prijs naar huis, waar Werenfridus 2e werd en Copernicus 3e. Kortom: een zeer geslaagde ‘aftrap’ van een (nu al) geweldig Tabor X-tra!-seizoen!

Oscar Romero is een van de drie locaties van het Tabor College.