Wandeltocht voor het goede doel

Geplaatst op 10-09-2018

Op zondag 30 september kun je door het prachtige Hoorn (en omgeving) lopen en tegelijkertijd twee goede doelen steunen: Stichting Leergeld en het Hospice Dignitas. De routes zijn met zorg uitgestippeld en je kunt kiezen uit 7, 14 en 21 kilometer. Tevens is voor de kinderen gezorgd voor wat extra vermaak bij de start en finish. Onderweg zijn er twee controle- en rustmomenten. Uiteraard kun je ook op je eigen moment een pauze inlassen. 

De start en finish zijn bij de Brandweerkazerne Nieuwe Wal in Hoorn. Tussen 10.00 en 12.00 uur kunt je starten met de wandeltochten, de finish sluit om 16.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt €6,- voor volwassenen en €2,- voor kinderen t/m 12 jaar.

Opgave
Vooraf aanmelden hoeft niet, maar voor de organisatie is het prettiger als je dat wel doet. Dit kan door een e-mail te sturen aan rondjehoorn@gmail.com (naam en aantal deelnemers is voldoende). Ben je op 30 september dag verhinderd, maar wil je de doelen graag steunen? Een bijdrage op NL 17 ABNA 08 48 06 38 80 o.v.v. Rondje Hoorn wordt zeker gewaardeerd.

Goede doelen: Stichting Leergeld en Hospice Dignitas
De Lionsclub De Doelen heeft in de voorgaande jaren gezorgd voor de levering van 75 fietsen voor kinderen die door het gemis van een fiets niet kunnen deelnemen aan sport-  en/of schoolactiviteiten. Bij het Hospice is gezorgd voor koelkastjes, tuinmeubilair, tafelbestek en iPads.

Meer weten? Kijk op www.lions.nl/?club=hoorn.de.doelen,  www.hospicedignitas.nl en www.leergeldwestfriesland.nl.  

Oscar Romero is een van de drie locaties van het Tabor College.